ekobrvnare-logo


Hladnjaci

Naša primarna delatnost jeste izrada brvnara, ali smo ponudu proširili i upotpunili, izradom baštenskih paviljona - hladnjaka. U katalogu se nalazi nekoliko luksuznih modela ovih "soba na otvorenom", a Vaše je samo da pogledate ideje i pustite mašti na volju...


Brvnare

U našem katalogu ćete naći najlepše modele brvnara u regionu. Pored visokih estetskih kriterijuma, sve modele karakteriše izuzetna funkcionalnost i optimalno iskorišćenje prostora. Imamo brvnare različitih veličina tako da smo sigurni da ćete pronaći model koji zadovoljava Vaše potrebe.

Na uvodnim stranicama je to već rečeno, ali još jednom želimo naglasiti da mi ne gradimo tipske kuće već kod svih modela postoji mogućnost izmena prema Vašim željama (promena rasporeda i broja prostorija, unutrašnjih zidova, promena dinemzija,...), kao i mogućnost gradnje prema Vašim idejama i projektima. Konačan izgled objekta se dogovara prilikom sklapanja posla.

U navedenim varijantama u cene nisu uračunati: izgradnja temelja, zidanje odžaka/kamina, krovni pokrivač, keramika, ni prevoz do mesta montaže. Naravno, sve ove poslove mi takođe radimo, ali s obzirom na brojne varijacije koje su moguće za određivanje cene su nam potrebne smernice od Vas.

U rubrici FAQ možete pronaći dodatne informacije što se tiče naših usluga i cena, a za sva pitanja na koja ne pronađete odgovor slobodno nas kontaktirajte, biće nam zadovoljstvo da Vam pružimo što podrobnije informacije.

Naslovna | O nama | Cenovnik | Katalog | Galerija | FAQ | Kontakt